Reklam
Genel Haberler

BlackMilk’in Legend Of Zelda Giyim Serisi Artık Satışta

SiyahSüt x Zelda
Resim: BlackMilk

Güncelleme: Söz verildiği gibi, BlackMilk’in Legend of Zelda koleksiyonu şimdi yayında ve kapanmaya hazır. Yapabilirsiniz tüm aralığı buradan görüntüleyin.


Orijinal Makale (4 Ekim 2021, Pazartesi 12:00 BST): Avustralyalı giyim markası BlackMilk, esin kaynağı olan yepyeni bir koleksiyonu piyasaya süreceğini duyurdu. Zelda efsanesi haftaya dizi.

Aralık, 12 Ekim Salı günü saat 07:00 AEST’den itibaren çevrimiçi olarak satın alınabilecektir (bu, 11 Ekim Pazartesi günü 22:00 BST, 14:00 PT ve 17:00 ET). Şu ana kadar sadece iki tasarımla dalga geçildi, ancak son dizide toplamda altı Zelda oyunundan ilham alan öğeleri görmeyi bekleyebiliriz:

Size sevilen bir video oyunu serisinden ilham alan yeni bir koleksiyon getiriyoruz. Altı inanılmaz The Legend of Zelda oyunu üzerine çizilen baskılarla Hyrule maceralarınız için uygun donanıma sahibiz.

Önümüzdeki Pazartesi günü gerçekleşecek büyük düşüş öncesinde, BlackMilk ayrıca 6 Ekim saat 13:00 AEST’de koleksiyon için bir Lookbook ve 8 Ekim’de bir koleksiyon önizlemesi paylaşacak. Yapabilirsiniz üye olmak BlackMilk’in sitesinde yayınlanacak olan koleksiyon hakkında bilgilendirilmek ve hatırlatmak için, burada ayrıca bazı My Nintendo puanları ve bazı BlackMilk hediyelerini kazanma şansı da kazanacaksınız.

Aşağıdaki yorumla bu yeni seriye göz kulak olup olmayacağınızı bize bildirin.

.


Source link

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün